KezdőlapCímlapÁtalakult a Dancing with the Stars zsűrije

Átalakult a Dancing with the Stars zsűrije

Szeptember 25-től mindenki táncol! Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével es úgy zsűritaggal jön a Dancing with the Stars második évada.

Már nem kell sokat várni a TV2 táncos showműsorára, szeptember 25-én elindul a verseny, parkettre lép a Dancing with the Stars mezőnye. A tizenkét híresség profi táncpartnere oldalán alig várja, hogy a kemény munkával töltött nyári hónapok után végre megmutathassa, mire is képes.

Változásokra lehet számítani a a Dancing with the Stars második évada kapcsán. A zsűritagok kapcsán ezidáig több kérdőjel is felmerült, ám azt lehetett sejteni, hogy Schiffer Miklós nem ül be ismét értékelni.

Szerdán pedig nyilvánosságra is hozták a neveket: Ördög Nóra, Molnár Andrea, Bereczki Zoltán és Kováts Gergely Csanád lesznek a második évad zsűritagjai.

A zsűri szerep nem idegen Bereczki Zoltánnak, azonban először értékel majd olyan versenyzőket, akik nem a saját terepükön próbálják bizonyítani tehetségüket.

„Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon sok szempontot figyelembevéve kell értékelnünk egy korántsem egyszerű műfajban. A versenyzők mind a nagyközönség előtt élő emberek, így azt gondolom, valamilyen formában érteniük kell a történetmeséléshez, meg kell tudniuk szólítani a közönségüket. Az a kérdés, kinek sikerül majd érzelmet kifacsarni és megértetnie magát a táncon, egy-egy produkción keresztül. Ez pedig nem egyszerű, hiszen megvannak mindenkinek a maga adottságai és ezáltal akár korlátai, de éppen ezért én a szándékot, a szorgalmat, az alázatos munkát is figyelni és értékelni fogom” – árulta el Zoli.

Indirekt/Blikk