2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Egy barátja szerint minden jól alakul Molnár Gusztáv elvonóján

Egy barátja szerint minden jól alakul Molnár Gusztáv elvonóján

A színész tavaly novemberben vonult be a komlói elvonóra, hogy végleg leszámolhasson szenvedélybetegségével. Bár az intézményben – a gyógyulás érdekében – el van zárva a külvilágtól, most mégis betekintést nyerhettünk abba, hogyan tölti a napjait.

Mint ahogy azt korábban a Blikk megírta, még az idei nyár előtt pont kerülhet a színész és Fazekas Vivien válására hivatalosan is. Mivel a komlói elvonón, ahol Gusztáv már hónapok óta tartózkodik, nem lehet személyesen kapcsolatba lépni vele, így a válásra is online formában kerül majd sor. Vivien pár nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy Skype-on keresztül kezdődhetnek majd el a válóperes tárgyalások.

Nagyon komolyan veszi az elvonót
Utoljára február elején érkezett hír a színészről, ugyanis 3 hónap után ez volt az első alkalom, hogy a családja találkozhatott vele. Akkor úgy tűnt jól van, sőt, még hízott is egy keveset a bent töltött időszaka alatt.

Ezúttal Gusztáv egy közeli barátja, L. Péterfi Csaba – aki Pécsi Ildikó fogadott fia – adott információt Gusztáv hogylétéről. Ő úgy tudja, a színész nagyon komolyan veszi az intézményben töltött perceket, sőt – a gyógyulásra koncentrálva – rengeteg sportol.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy bevonult az elvonóra, és a gyógyulást választotta, ez volt az egyetlen helyes megoldás a számára. Úgy hallottam, jól van, folyamatosan halad a felépülés útján – nyilatkozta a közeli barát, majd bizakodóan hozzátette:

„Bár ez egy hosszú út, azt sem tartom kizártnak, hogy hamarosan újra színpadra lép”.