2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Donatella sosem bocsát meg az apjának

Donatella sosem bocsát meg az apjának

Bár látja, hogy az elmúlt években nagy a változás az édesapja viselkedésében, Hunyadi Donatella mégsem gondolja, hogy valaha is kialakulhat közöttük igazi apa-lánya kapcsolat.

A Dancing with the Stars műsorától néhány hete búcsúzó ifjú hölgy korábban lapunknak mesélt arról, hogy mindössze négy esztendeje ismerkedett meg vér szerinti apjával, aki korábban sosem kereste őt, nem vett részt az életében.

Noha azóta ez változott, a naptárdíva, Kiszel Tünde 22 éves lánya úgy érzi, a férfi minden igyekezete ellenére semleges maradt a számára, mint egy idegen.

– Heti szinten beszélünk, ez 18 éves korom óta van így. Mindig nézte a Dancinget is, írt utána, hogy büszke rám és hasonlókat. Sosem magyarázta meg, miért nem keresett korábban, de nem is kell már. Volt idő, hogy kérdeztem, úgy 15-16 éves koromban, később pedig megkeresett, hogy most már felnőtt vagyok, most már tartsuk a kapcsolatot mi ketten, édesanyámtól különállóan. Mondtam neki, hogy rendben, semmi akadálya, de nyilván bennem volt az is, hogy mi történt az elmúlt 18 évben, miért nem volt ott velem. Most már azt tudom mondani, hogy nem érdekel, nem is akarok tőle magyarázatot – magyarázta Donatella a Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adásának felvételén, amely pénteken 19 órától lesz elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Donatella biztos benne, hogy köztük sohasem lesz már igazi apa-lánya kapcsolat.

– Nyilván az ember arra tud haragudni vagy azt tudja utálni, akit szeret vagy aki iránt vannak érzései. Nekem nincs iránta semmilyen érzelmem, teljesen semleges. Ehhez semmi köze az édesanyámnak, ez bennem alakult ki gyerekkorom óta. Nincs apakép, és szerintem ezt már nem lehet helyrehozni – gondolkodott el. – Látom, hogy mindent megtesz, ír, hív, keres, gratulál, érdeklődik utánam, de engem annyira nem tud érdekelni. Nem haragszom rá, de nincs is bennem különösebb érzelem.

Donatella úgy gondolja, ha az édesapja azért kereste, mert büszke rá, ez csakis az édesanyja miatt lehet, hiszen a felnőtté válásáig egyedül nevelte őt és máig ő és az édesanyja testvére a legfőbb támaszai.

– Egyszerű, átlagos körülmények között nőttem fel. Pont a minap kérdeztem édesanyámat, hogyan tudott egyedül felnevelni. Azt mondta, a szeretet volt a legfontosabb a nevelésemben és az ő életében is mind a mai napig – mesélte Donatella, aki azzal kapcsolatban is tiszta vizet öntött a pohárba, hogy – a mendemondákkal ellentétben – nem Erkel Ferenc operája után kapta a vezetéknevét, a Hunyadit, dacára annak, hogy az édesapját Lukácsnak hívják. – A Kiszel nevet anyukám egyből kizárta, mert nem akarta, hogy negatív vélemények érjenek miatta. Édesanyám egyik felmenője, egy nagyon közeli rokon volt Hunyadi, ezért lett ez a vezetéknevem.