2022.07.02
Ottó
Kezdőlap Címlap Döbbenetes videó: rajongójával szexelt a magyar énekes a koncert után

Döbbenetes videó: rajongójával szexelt a magyar énekes a koncert után

Megdöbbentő történetről számolt be a közösségi oldalán Baukó Attila, művésznevén Azahriah.

Az énekes pénteken zenekarával a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel. De ezúttal nem a koncert volt az érdekes. Készült egy rejtett kamerás felvétel, amelyen Azahriah a színpad mögött az egyik rajongójával közösül. Zenészeknél előfordul ilyesmi, bár meglehetősen erkölcstelennek tűnik, főleg úgy, hogy az énekesnek barátnője van egyébként. Csak ő ezalatt épp külföldön volt.

Az interneten terjedő felvételre – mely szerkesztőségünkhöz is eljutott és igen, minden látszik rajta – Azariah a közösségi oldalán reagált.

„A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album.

Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé.

Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja, meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam.” – vallotta be Azahriah.

Indirekt/Blikk