KezdőlapCímlapDöbbenetes: a negatív kommentek miatt agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja

Döbbenetes: a negatív kommentek miatt agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja

A színésznő szerint édesanyja nagyon a szívére vette, amiket a lányáról olvasott az interneten a Farm VIP műsora kapcsán és úgy véli, anyukája emiatt került kórházba.

Szorcsik Viktória Instagram-oldalán egy sztoriban jelentette be, hogy édesanyja kórházba került, és az életéért jelenleg is küzdenek az orvosok.

Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (…) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – írta a Farm VIP új évadának egyik szereplője, aki a jelek szerint rengeteg támadást kap a műsorban való szereplése miatt és a kíméletlen szavakat nem az ő, hanem az édesanyja egészsége bánta.

Ahogy azt a Blikk is megírta néhány napja, még szinte el sem kezdődött a Farm VIP, máris durván egymás torkának ugrottak a Piros csapat lányai, annak ellenére, hogy az első megméretésen ők kerültek ki győztesként a Sárga csapattal szemben.

A konfliktust azt pattintotta ki a játékosok között, hogy Smaltig Dalma és Szorcsik Viki szóvá tette, szerintük az ifjabb Schobert Norbi és Dudás Miki egyáltalán nem teljesített jól a feladatokban. Ennek azonnal hangot is adtak, amint a vacsoraasztalhoz ült a társaság. A kritizálás azonban egyáltalán nem tetszett a társaságnak, Szarvas Andi szépségkirálynő azonnal védelmébe is vette a fiúkat, ami miatt már evés közben komoly szóváltás alakult ki.

Ezt csak tetézte az, hogy amikor Smaltig Dalma és Szorcsik Viki elment a kúthoz mosogatni – hogy kibeszéljék a többieket –, Nyertes Zsuzsa éppen akkor szerette volna elmosogatni a tányérjait, de a lányok nem a legfinomabb stílusban küldték el onnan a színésznőt, mondván, ez egy privát beszélgetés. Nyertes Zsuzsát annyira bántotta az eset, hogy el is sírta magát a történtek miatt.