2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Döbbenet: harmadszor kapott agyvérzést Sláger Tibó

Döbbenet: harmadszor kapott agyvérzést Sláger Tibó

Rajongók tízezrei aggódnak a gyors felépüléséért: agyvérzés miatt került kórházba Sláger Tibó, polgári nevén Kiss Tibor – tudta meg a Blikk. A zenész rá­adásul már harmadszor kapott sztrókot!

Tibó legutóbb három hete, otthon lett rosszul, feleségének, Mónikának és a gyorsan kiérkező mentősöknek köszönheti az életét, hogy idejében szakszerű segítséget kapott, és tulajdonképpen a harmadik agyvérzését is megúszta. A szörnyű esetről és a népszerű mulatóssztár állapotáról a felesége mesélt a Blikknek.

– A férjem három hete kapott agyvérzést, ez már a harmadik volt neki. Az első 12 éve történt, a második 6 esztendeje, és most ez… – csuklott el a hangja a megtört Mónikának, aki már 31 éve hű társa a zenésznek. – Nagyon veszélyes dolog ez, mert sokszor az elszenvedője észre sem veszi magán, hogy mi történik vele. A férjem sem tudta, hogy agyvérzése van, én viszont már a hangjából, a beszédéből tudtam, hogy nagy a baj. Azonnal hívtam a mentőket, akik szerencsére hamar kiérkeztek. Ilyenkor minden pillanat, minden másodperc számít, gyakorlatilag ez dönt arról, hogy túléli-e az ember, vagy sem…

Sláger Tibót azonnal kórházba szállították, s bár sokan nem olyan szerencsések, mint ő, az 55 éves énekes, úgy tűnik, a harmadik sztrókot is maradandó károsodás nélkül élte túl.

– Két hétig az intenzív osztályon volt, sőt, két napig egészen kritikus volt az állapota. Nagyon aggódtam érte, ezért segítséget kértünk. Hívő, spirituális emberekként imaláncot hoztunk létre, fehér gyertyát gyújtottunk, sőt, az egyik pap barátunk szentmisét is tartott a gyógyulásáért – magyarázta Mónika, aki nem csak a zenész kedvese, hanem sofőrje, menedzsere és technikusa is egyben.

– Tibó még nincs itthon, jelenleg tart a rehabilitációja. Nem tudjuk még, hogy mikor engedik haza, előbb be kell állítani a vérnyomását, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Ettől függetlenül elmondhatom, hogy napról napra jobban van, és reméljük, hamarosan elhagyhatja a kór­házat.

Indirekt/Blikk