2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Dés László 67 évesen megnősült

Dés László 67 évesen megnősült

Nemcsak a húszéveseké a világ, hatvan fölött is lehet házasodni! Újra tökéletes Dés László boldogsága, a Kossuth- és Liszt Ferenc-, Príma primissima-díjas zenész a napokban, 67 esztendősen másodjára is megnősült.

Szerelmével, Évával múlt pénteken egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent, így az ifjú pár most már férjnek és feleségnek mondhatja magát.

„Szemed most is annyira szép, Szerelemmel nézel-e még? Nevetésed éppen elég, Vigyázz rám!” – hangzik a Patika című tévésorozatból megismert, Vigyázz rám című gyönyörű szerelmes Dés-sláger, amelynek sorai mintha csak róluk szólnának. Nem véletlen, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket, hiszen már évek óta boldogak együtt.

Megannyi nagy sláger és – többek között – A dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk és a Sose halunk meg című musicalek szerzője másodszor lett házas. Az előző nejével 35 évig élt együtt. Dés László mindössze 23 esztendős volt, amikor feleségül vette a szociológus Vásárhelyi Máriát. Családot is alapítottak: három gyermekük született, fiuk a szintén zenész András, két lányuk pedig az egyaránt szociológus Júlia és Fanni. A zenész mára négy unokával büszkélkedhet, akiket a rajongásig szeret.

Az a házasság zátonyra futott, ám néhány éve új fejezet kezdődött Dés László életében, amikor megismerte jelenlegi párját, Évát. Egyre jobban kibontakozott a szerelmük, négy éve együtt is élnek, most pedig már férjnek és feleségnek mondhatják magukat.

A Blikk megkereste a művészt, Dés megköszönte a jókívánságaikat, ám udvariasan elhárította az érdeklődést. Néhány éve azonban beszélt már a mostani párjáról, aki mellett újra megtalálta a harmóniát és a boldogságot.

– Évával, aki angoltanár és felnőttoktatással is foglalkozik, régóta ismerjük egymást, két évvel ezelőtt kötöttük össze az életünket, akkor költözött hozzám – nyilatkozta még 2019-ben a Best magazinnak.

Indirekt/Blikk