KezdőlapCímlapDavid Beckham attól rettegett, hogy el akarják rabolni a fiát

David Beckham attól rettegett, hogy el akarják rabolni a fiát

Október 4-én debütált a Netflixen a David Beckham életéről szóló dokumentumfilm, ami betekintést enged az egykori sztárfocista életébe egészen a kezdetektől. A dokuban maga David szemén keresztül szemlélhetjük az eseményeket, de persze a filmben megszólal a felesége, Victoria és persze több korábbi csapattársa és edzője is. A sorozat tökéletesen mutatja be, miként lett David Beckhamből szupersztár, de a hírnév árnyoldalait is górcső a veszi. Sőt a futballista egy ponton még az is elmesélte, első gyermeke, Brooklyn születése után rettegett, hogy a fiát elrabolhatják.

Amint azt a Blikk is megírta, a sorozat feldolgozza David Beckham életének azon szakaszát is, amikor a focista mély depresszióba zuhant, az 1998-as világbajnokságon történtek után. Mint ismert Beckham az argentinok ellen játszott mérkőzésen piros lapot kapott azt követően, hogy az őt felcukkoló Diego Simeonét lábon rúgta. A csapat ezek után elvesztette a meccset, ezzel pedig búcsúzniuk is kellett a világversenytől. A veszteség után gyakorlatilag az egész Egyesült Királyság, de még a válogatott edzője is Davidet nevezte meg bűnbaknak, aki számos fenyegetést kapott az elkövetkező időszakban.

Davidet rendkívül megviselték a történtek, sőt a sorozatban bevallotta, a mai napig nem tudott maradéktalanul megbocsátani magának azért, amit tett, ami egyértelműen azt sugallja, felelősnek érzi magát, azért, hogy Anglia akkor búcsúzott a vb-től. Persze nem lehet tudni, mi lett volna, ha, senkinek fogalma sincs arról, az angolok győztek-e volna akkor, ha Beckhamet nem állítják ki. Annyi azonban biztos, hogy a focistát közutálat tárgyává tették, az időzítés pedig finoman szólva is nagyon rossz volt, ugyanis David és Victoria éppen az első gyermekük születését várta.

Az egész ország gyűlölt engem. Akkoriban nagyon sebezhetőnek és magányosnak éreztem magam, bárhová mentem, minden egyes nap csak bántalmazást kaptam – mesélte David, akit megesett, hogy le is köptek az utcán. A drámák közepette aztán 1999 márciusában megszületett az első gyermeke, Brooklyn, a focista azonban ezek után csak még idegesebb lett. A sportoló a Netflix szériájában elmagyarázta, annyira meg volt rémülve, hogy a fia születése utáni éjszakán aludni sem tudott. Végig ébren maradt, hogy meg tudja óvni a családját az esetleges fenyegetésektől.

„Aznap éjjel Brooklyn Victoria mellett aludt. Victoria azt mondta, feküdjek én is melléjük, mire én azt mondtam, nem. Ajtónak támasztott fejjel aludtam, mert paranoiás lettem, az volt az érzésem, valaki el akarja rabolni a gyerekemet. Boldog pillanatnak kellett volna lenni és természetesen az is volt, de ennek ellenére nagyon aggódtam” – magyarázta a focista, akinek félelme nem is volt alaptalan, ugyanis a sorozatban Victoria is felidézte, akkoriban kaptak fenyegetéseket.

Képzeld el, hogy szülsz egy gyereket, majd nem sokra rá halálos fenyegetést kapsz. Davidnek játszania kellett, de én eközben egyedül voltam a lakásban, egyedül egy kisbabával – mesélte Posh Spice, azaz Victoria Beckham.