2022.06.27
László
Kezdőlap Címlap Damu Roland: "Senkinek nem vagyok a kutyája vagy a lábtörlője"

Damu Roland: “Senkinek nem vagyok a kutyája vagy a lábtörlője”

Állítása szerint nem lejmolt, nem könyörgött és kuncsorgott pénzért, illetve most sem koldul, mindössze annyit kért, hogy aki kedveli és szereti őt, segítse anyagilag. Damu úgy véli, amikor bajban van, nem szégyen kérni.

A börtönt is megjárt egykori sorozatsztár néhány hete a közösségi oldalán számolt be egyre romló állapotáról. Damu Roland akkor leírta, hogy a betegsége miatt nem tudott dolgozni, emiatt súlyos anyagi problémái adódtak, ezért arra kérte a követőit, hogy aki teheti, utaljon neki némi pénzt, hogy legalább a lakbért be tudja fizetni, és a szükséges gyógyszereket meg tudja magának vásárolni.

Azóta a Blikk arról is beszámolt, hogy újabb segélykiáltás jelent meg az oldalán, vagyis tovább romló egészségi állapota miatt ismét pénzre lenne szüksége.

SEGÍTS, KÉRLEK! A MEGÉLHETÉSEMÉRT küzdök. A mai vizsgálat alapján megrepedt a hangszálam és bevérzett a torkom a tüdőgyulladás mellett. Nem bírok dolgozni.

Azonban nem minden ismerőse siet a segítésére. Valaki például ígygy fogalmazott:

„Eddig sajnáltam! A legkönnyebb kéregetni. Fizesse meg a gyerektartás-elmaradást, és megnyugszik a lelke”.

Az ilyen és ehhez hasonló kommentekre a tüdő-, mellhártya- és gégegyulladással jelenleg is otthon ülő színész most egy újabb videóban reagált, amelyben elmondta, nagyon szépen köszöni az eddigi anyagi és egyéb segítséget, ugyanakkor kikéri magának azt a stílust, amivel páran betámadták.

Ezt azért kikérem magamnak! Senkinek nem vagyok a kutyája, senkinek nem vagyok a lábtörlője! Ha segítesz rajtam, akkor ezt tedd szeretettel! Tedd azért, mert kedvelsz engem, tisztelsz engem, akár mint színészt, akár mint embert. De nem engedheted meg magadnak, hogy átkozz és szidj engem! Többgyerekes családanyák, családapák írnak olyanokat, hogy pusztuljak el, meg hogy ‘mikor döglesz már meg?’ – fakadt ki az egykori színész, kiemelve, hogy különösen elkeseríti, hogy ő nem ártott senkinek, csak segítséget kért, hiszen már jó ideje az építőiparban dolgozik, fizikai munkát végez, ám jelenleg a betegsége miatt pihenőre kényszerült, így nincs bevétele.

Indirekt/Blikk