2021.10.16
Gál
Kezdőlap Címlap Daganatot operáltak ki a magyar szépségkirálynő arcából

Daganatot operáltak ki a magyar szépségkirálynő arcából

Most pár napig még pihennie kell, egy nagy adag fájdalomcsillapító társaságában.

Tavaly szilveszterkor komoly nőgyógyászati műtéten esett át Sydney van den Bosch, a héten pedig egészségügyi problémái miatt újra kés alá kellett feküdnie. Pár éve ugyanis az orvosok egy polipot fedeztek fel a TV2 sztárjának arcüregében, ami az utóbbi időben növekedésnek indult, ezért elkerülhetetlen volt az operáció.

A csomó még nem volt nagy, ezért szerencsére nem kellett megvágni az egykori szépségkirálynő arcát, és endoszkóp segítségével távolították el a jóindulatú daganatot.

– A hét elején az arcom melléküregéből távolítottak el egy polipot. Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal és nálam sem volt újkeletű, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. Az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál – mondta a Borsnak Sydney, akinek a műtét után egy éjszakát kellett a kórházban töltenie, de már otthonában gyógyul, saját bevallása szerint „egy marék fájdalomcsillapítóval” indították útnak.