KezdőlapCímlapCurtis kiöntötte a szívét Hajdú Péternek

Curtis kiöntötte a szívét Hajdú Péternek

A Beköltözve Hajdú Péterhez műsor legújabb vendége Curtis lesz. A péntek este 19 órától adásba kerülő produkció – a Frizbi TV YouTube-csatornáján lesz elérhető – beharangozójából az is kiderül, hogy a rappert a TV2 is megkereste ajánlattal, de több részlet nem derült ki. A beszélgetés során a zenész testvére, Lajos is szóba kerül, aki a Katzenbach Imre gyilkossági ügy egyik vádlottja.

– Most lesz 3 éve, hogy bent vannak. Az alapján, hogy egy börtönviselt elítélt ember azt állítja, azt mondja a testvéremről, hogy megöltek valakit. Mindenre rányomja a bélyegét: édesanyám egészségügyi állapotára, az én karrieremre is, mert nekem ugyanúgy vannak olyan üzenetek, hogy gyilkos a bátyád stb… – mondta Curtis.

Hajdú Péter pedig megkérdezte a rappertől, hogy miért nem volt ott a gyermekvédelmi tüntetésen. A zenész azt mondta, hogy szerinte az egy politikai tüntetés volt, és nem a gyerekek javát szolgálta. A rapper azonban az Orbán Viktorral való találkozásról is vallott, kiderült, hogy a válogatottmeccsén a miniszterelnök volt az, aki jelezte, hogy szeretné megismerni a rappert. Curtis pedig ezt nagy megtiszteltetésnek vette.

Ezzel jönnek, hogy majd kegyelmet kap a bátyám. Bárcsak kegyelmet kapna, bárcsak ezért mentem volna be. Nem kegyelmet kéne, hogy kapjon, hanem igazságot – magyarázta a rapper.