KezdőlapCímlapCurtis keményen odaszólt az őt kritizáló ellenzékieknek

Curtis keményen odaszólt az őt kritizáló ellenzékieknek

Tovább folytatódik a dráma. Curtis kijelentette, tudja, mire megy ki a játék.

Péntek este szinte soha nem látott látott tömeg gyűlt össze a Hősök terén, miután tüntetést szervezett kilenc hazai véleményvezér. Az esemény a várakozásokat jócskán felülmúlta, a szervezők szerint 50 ezer ember gyűlt össze a téren, és a tüntetésen elindított adománygyűjtés is elképesztő sikerről tanúskodik, hiszen az eddig befolyt felajánlások összege már a 100 milliót is meghaladta. (A tüntetésről szóló helyszíni riportunkat itt olvashatja.)

A kiállás előtt azonban Osváth Zsolt és a népszerű rapper, Curtis között hatalmas sárdobálás kezdődött el. Ahogy lapunk is beszámolt róla, kijött egy lista azoknak a hírességeknek a nevéről, akik támogatják a pénteki Hősök terére szervezett civil tüntetést, melyen felszólalnak a pedofília és a gyermekbántalmazás ellen. A listában a magyar hírességek legjava szerepelt, köztük Curtis is. A rapper azonban kiakadt az egyik szervezőre, Osváth Zsoltira, mert állítása szerint nem adta a nevét semmilyen olyan tüntetéshez, amelynek a politikához van köze.

A tartalomgyártó mélységesen csalódott Curtisben, és leszögezte, hogy már a legelején közölte a korábban barátjaként emlegetett édesapával: a szervezkedés pártpolitikától mentes. Mint mondta, bizonyítéka van arról, hogy ezt az előadó is tudomásul vette, illetve a nevét is adta az eseményhez, kijelentve, a gyerekek védelme minden felett áll. Zsolti kiborult, mert úgy érezte, a zenész azzal vádolja, hogy ő politikai célokra használja fel a gyerekeket. Eközben pedig a népszerű rapper tegnap ott volt Orbán Viktor évértékelő beszédén, és még a Hír TV élő adásában is látható volt, miközben többek között Kubatov Gáborral és Zsigmond Barna Pállal pózolt is a kamerának. A szintén Újpesten élő fideszes országgyűlési képviselő, Zsigmond Barna Pál pedig egy közös fotót is posztolt Curtisszel a Facebook-oldalán. A rapper most újra megszólalt, és sztoriban közzétett írásában azt reméli, most már le tudja zárni ezt a vitát.

„Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy és tudod, mire megy ki a játék. Akkor pedofil, napraforgó, NERs z#pó hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (szerintük) Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok SOHA! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők. Az ÖSSZES PEDOFIL ÉS EHHEZ ASSZISZTÁLÓT PEDIG VÉGEZZÉK KI! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék és nem politizálni. Minden évben több 100 gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam!” – írta Curtis korlátozott ideig látható Instagram-sztorijában.