2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Cuki videót osztott meg kislányáról Kulcsár Edina

Cuki videót osztott meg kislányáról Kulcsár Edina

Kulcsár Edina kislányában egy igazi sminkes veszett el: az édesanyjának nem akármilyen kinézetet varázsolt.

Kulcsár Edina odavan a gyermekiért, így édesanyaként igyekszik minél több időt velük tölteni. Legutóbb Medoxot íratta be ninjaedzésre, Ninának pedig a bölcsis ballagásán vett részt. Az egykori szépségkirálynő, aki érzelmes sorokkal búcsúztatta el ezt az időszakot, nemrég elárulta, hogy a hároméves kislánya már egy úgynevezett mini oviba jár, amit nagyon szeret.

A barna szépség ezúttal egy tündéri videót osztott meg Nináról, miközben az – minden tudását bevetve – kisminkelte őt. A cuki felvételen a kislány bemutatja a munkafolyamatokat, majd a kamerának beszélve azt is elmondja, mi után mi következik.

„A csatornámon kötöttem egy fogadást és elbuktam. Most egy olyan feladatot kellett teljesítenem, hogy Nina kisminkel, én meg felveszem a folyamatot és megosztom. Hát, Nina legnagyobb örömére, megtörtént. Legálisan sminkelhetett és még szerepelhetett is. Nem mondom, hogy teljes mértékig meg vagyok elégedve a végeredménnyel, viszont örökre szóló élménnyel gazdagodtunk mind a ketten” – írta az aranyos videó mellé Edina.