KezdőlapCímlapCsuti vallomása: Kulcsár Edina jó anya

Csuti vallomása: Kulcsár Edina jó anya

Csuti és Kulcsár Edina válásától hangos a sajtó közel egy hónapja. Csuti elmondta, hogy ebben traumákkal teli időszakban szeretne magára koncentrálni, hiszen ez a legegészségesebb, amit ilyenkor tehet az ember.

Csuti az RTL Reggelijében mesélte el, hogy jelenleg egy barátja ad neki szállást, ahová a munkája és edzése miatt leginkább csak aludni jár.

Amikor a gyerekekről kérdezték elmondta, hogy Edinával nagyon intelligens módon tudják intézni a gyerekekkel való találkozást, remekül fel vannak osztva a napok, és hatalmas köztük az összhang e tekintetben, könnyen meg tudják beszélni a dolgokat.

Hozzátette, hogy úgy gondolja, hogy Edina jó anyuka, és sosem fogja ellene fordítani a gyerekeket.

Elmesélte továbbá, hogy Edinával már egyre inkább próbálják megérteni egymást, és hogy már látja, hogy Edina nagyon nagy lelki vívódáson mehetett keresztül az elmúlt időszakban.

Ő is sokat szenvedett, hiszen nehéz volt számára megérteni ezt az egész kialakult helyzetet, de elmondta, hogy nem dühöt és nem is csalódottságot érzett, sokkal inkább csak bosszantotta, hogy rengeteg kérdés merült fel, és ezekre nem kapott választ.