2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Csuti nagyot csalódott a feleségében, Kulcsár Edinában

Csuti nagyot csalódott a feleségében, Kulcsár Edinában

Miért hazudott a házasságával kapcsolatban Kulcsár Edina? A korábbi szépségkirálynő még a férjével sem volt őszinte – legalábbis így vélekedik Csuti, amióta szembesült azzal, hogy a neje új párra talált a zenész G.w.M. személyében.

Nem sokkal azok után, hogy kiderült, tönkrement Kulcsár Edina és Csuti házassága, a modell máris egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. Végül hétfő délután robbant a bomba, Edina a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint már más férfi mellett boldog. G.w.M., azaz Varga Márk rabolta el a szívét, akit, mint megtudtuk, októberben még Csuti mutatott be a nejének.

A hoppon maradt Csuti a Blikknek elmondta: nem csupán meglepődött, de csalódott is a feleségében a történtek miatt. Nem is csoda: pár napja kérdeztük arról, tud-e róla, hogy Edinának esetleg új kedvese lehet, ám akkor még nemleges választ kaptunk.

– Nehéz erre most hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet – nyilatkozta a Blikknek.

– A döntését elfogadom, mi mást tehetnék? Azt szeretném, ha a gyerekeimnek kiegyensúlyozott anyja lenne, és ehhez az kell, hogy ő lelkileg jól legyen, mert továbbra is a gyerekeim a legfontosabbak. Úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt, és azért is, bár tudom, hogy ez az élet rendje, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem – tette hozzá Csuti, akitől azt is megkérdeztük, korábban ismerte-e Varga Márkot és Edinával beszéltek-e arról, hogy a gyerekeket bemutathatja-e neki. A válasz meglepő volt: kiderült, tulajdonképpen rajta múlt, hogy a friss szerelmesek egyáltalán megismerték egymást.

– Én mutattam be őket egymásnak, és barátkoznom kell a gondolattal, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni – tette hozzá Csuti.

Sokakat megdöbbentett tehát, hogy Edina most látta elérkezettnek a pillanatot, hogy ország-világ előtt vállalja új szerelmét.

„Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseimet, és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott, és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M., aki polgári nevén Varga Márk!” – írta közösségi oldalán Edina, aki egy közös fotót is megosztott a rapperrel. G.w.M. egy novemberi klipjében szerepelt Edina. Először az RTL Klub Reggelijében nyilatkoztak együtt közös zenei projektjükről. Ekkor Edina a férjét is megemlítette a riportban, aki rengeteget segít neki álmai megvalósításában, mert amíg ő interjút ad, Csuti otthon várja a gyerekekkel.

A rapper januárban az Instagram-oldalán tudatta közönségével, hogy elhagyta a családját, de továbbra is fontos számára a két gyermeke.

„Nem a volt párom hibás, ezt nem győzöm ahol csak tudom, kihangsúlyozni, de én sem. Régre visszavezethető az egész, hosszabb ideje nem laktam otthon már – írta G.w.M. a közösségi oldalán tegnap. – A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy van ilyen.

Indirekt/Blikk