2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Belföld Sokkoló: a felesége szeme előtt esett össze a szíven szúrt férfi

Sokkoló: a felesége szeme előtt esett össze a szíven szúrt férfi

Újabb részletek derültek ki a XVI. kerületi gyilkosságról: Sándor a felesége előtt esett össze. Az asszony elárulta, hogy férje miért indult a gyanús alak után az utcán, aki végül elvette az életét.

Újabb részletek derültek ki a tegnapi szörnyű késelésről. Mint a Blikk is megírta, Budapest XVI. kerületének egyik utcájában megszúrtak egy férfitA 39 éves sérültet a mentők életveszélyes sérüléssel kórházba vitték, ahol az orvosi ellátás ellenére is életét vesztette.

A férfi, Nagy Sándor gyászoló felesége elárulta, férje észrevett az erkélyről egy gyanús alakot. Utána ment, mert attól tartott, hogy az autókat akar feltörni.

– Kint dohányzott az erkélyen, amikor meglátta azt a terepszínű dzsekis férfit, aki nagyon gyanúsan viselkedett. A mi kocsink is ott szokott parkolni, és a férjem mindig is ilyen volt: becsületes, segítőkész, így aztán lement, hogy kövesse az alakot – mondta a Borsnak a férfi összetört felesége, Renáta.

– A sarok után szúrta meg, a férjem még saját lábán elindult visszafelé, és akkor esett össze, amikor már szemben voltam vele. Láttam, ahogy összecsuklik – emlékezett vissza az asszony, aki azért indult férje megkeresésére, mert rossz érzése támadt, miután a férfi túl sok ideje ideje nem tért haza.

A férfit azonnal kórházba szállították, de már késő volt, nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség hajtóvadászatot indított a gyilkos után, aki a család leírása szerint terepszínű dzsekit, sötét nadrágot viselt, 165-170 centi magas.

Sándor kőművesként dolgozott, a környéken mindenki szerette és tisztelte.

– Látszik, ahogy sétál a gyilkos, édesapám pedig megy utána. Nem futottak, hanem iramosan sétáltak. Mindig segített, nem tudott volna elmenni egy autótolvaj mellett – mondta az elhunyt férfi lánya, Amina.

– Nagyon szerettük a környéket, és eddig semmi bajunk nem volt vele, soha egy rossz, hangos szót nem hallottunk még a háztömbben sem – mondta könnyes szemmel az összetört feleség, aki hozzátette: remélik, mihamarabb elfogják a gyilkost. „Rajtunk már nem segít, de remélem, amilyen hamar csak lehet, elkapják azt az embert!