2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Csuti állítja: Kulcsár Edina és G.w.M. közös gyereke nem az ő nevét...

Csuti állítja: Kulcsár Edina és G.w.M. közös gyereke nem az ő nevét fogja viselni

Kulcsár Edina váratlan terhessége nemcsak a nyilvánosságot, de volt párját, Szabó András Csutit is meglepte, aki nem rejtette véka alá a véleményét a születendő gyermekről.

Ahogy arról a Blikk elsőként számolt be, Kulcsár Edina babát vár rapper szerelmétől, G.w.M.-től, így fel kellett adnia a Dancing with the Stars műsorban való szereplését. Az örömhír kapcsán az egykori szépségkirálynő azt is kifejtette, hogy nem érti, hogy hogyan eshetett teherbe, ám emiatt a kijelentése miatt többen megkérdőjelezték a felvilágosultságát, mire Edina tisztázta, hogy csupán arról van szó, hogy fogamzásgátlót szedett.

Az ügyben viszont van egy hatalmas csavar, ugyanis Csuti és egykori kedvese, Edina hivatalosan még nem vált el, így házaspárnak számítanak, jogilag pedig a pici az üzletember családnevét viselheti.

  • A Márkkal közös gyermekük biztos nem fogja az én családnevemet viselni! – szögezte le határozottan az üzletember, akinek Edinával két közös gyermekük is van.

Egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős elmesélte, hogy Csuti számára a gyerekek a legfontosabbak, akiket óvni szeretne minden nehéz helyzet elől, hiszen az életükben most számtalan új helyzettel kellett szembesülniük.

  • Az üzletember számára a gyerekei jóléte, biztonsága a legfontosabb. A válás nehéz pillanataitól is próbálta megóvni őket, amennyiben csak lehet, és a mostani helyzetet is igyekszik a legjobb belátása szerint, kiegyensúlyozottan kezelni – árulta el a HOT! magazinnak.