2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Csodás gyógyulás: lekerült a gipsz Gömöri András Mátéról és már edz is...

Csodás gyógyulás: lekerült a gipsz Gömöri András Mátéról és már edz is – videó

Augusztus végén szenvedett balesetet Gömöri András Máté. A testépítő-színész olyan szerencsétlenül esett el, hogy bokatörést szenvedett, amit meg is kellett műteni.

Az orvosok jóslata akkor az volt, hogy a legkorábbi időpont, amikor a színész egyáltalán újra állni tud majd, október lesz. Ám Gömöri olyan elszántan küzd, hogy mielőbb visszatérhessen a színpadra és a testedzést is folytathassa, hogy már a gipsz is lekerült a bokájáról.

„23 nappal a műtét után. 60-40 százalékban ugyan jobb lábra terhelek, de képes vagyok állni és részlegesen guggolni. Az első jóslat az volt, hogy talán októberben tudok majd állni… Gyógytorna, edzés, krémezés és figyelem! Tudatos mozgatás és foglalkozás. Igen, néha fáj és kellemetlen a nyújtás, de sokkal hamarabb képes vagy gyógyulni és gyógyítani magad, mint azt hinnéd… De csakis aktívan ezt is, nem pedig passzívan a csodát várva! Megmondtam! Októberben már színpadra állok és újra vas lesz a nyakamban… De nem úgy, mint a bokámban” – írta Instagramra feltöltött videója mellé Gömöri, akit éppen edzés közben filmeztek le.