2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Császár Előd attól félt, apja megöli az őt molesztáló barátját

Császár Előd attól félt, apja megöli az őt molesztáló barátját

Döbbenetes vallomás! Kétszer is molesztálták gyerekként Császár Elődöt.

Az ismert énekes, lemezlovast alig tízévesen egy olyan férfi akarta orális szexre kényszeríteni, aki a családjuk bizalmasa volt, s édesapja legjobb barátjaként része volt Előd mindennapi életének. A trauma átéléséről ugyan utólag a sztár viszonylag könnyen beszélt Hajdú Péter Összezárva című műsorának felvételén, ám a lapunk által megkérdezett pszichológus szerint ez annak a következménye, hogy már felnőtt korában dolgozta fel a történteket.

–Engem tízévesen az apám legjobb barátja akart molesztálni. Ezt az apámnak nem mondtam el egészen harmincéves koromig. Konkrétan letolta a nadrágját, majd közölte, hogy szájjal elégítsem ki – mesélte a Life Tv-n pénteken este 22 órától látható rész forgatásán Császár Előd, aki azt is elárulta, gyerekként nagyon kedvelte ezt a férfit, aki ilyen szégyenletes dologra kérte őt.

– Olyan volt ez a fickó, hogy hároméves koromtól ismertem, istenítettem, egy csoda volt, szerettem, rajongtam érte. Apukám legjobb barátja volt, de tudtam, hogy ha hazamegyek és elmondom, mit akart tőlem, valószínű, hogy az apukám megöli, úgyhogy én nem mondtam semmit – árulta el a dj, aki végül a 2003-ban megjelent könyvében írta le a történetet, akkor tudta meg az édesapja is, hogy mi történt; ám a család barátja információink szerint már nem élt.

A Blikk úgy tudja, a zaklató a későbbiekben is része volt a Császár család életének, sőt, az említett esett előtt is már próbálkozott Elődnél, csak nem ennyire nyíltan.

– Nagy valószínűséggel konfliktusba keveredett saját magával, hiszen amellett, hogy tudta, hogy ez mennyire rossz dolog, féltette az édesapját is, aki – ahogy mondta – akár meg is ölte volna a zaklatóját. Egyszerűen akkor nem engedte meg magának, hogy átélje a helyzetet, ám az, hogy felnőtt korában már beszél róla, segíti a feldolgozásban – magyarázta dr. Csehák Hajnalka pszichológus Császár Előd nyugodtságát.

A műsorból egyébként az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen férfi, aki szexuálisan zaklatta a kiskorú Elődöt.

– Ketten voltak, a másik egy viszonylag ismert újságíró, egy zenei újságíró. Akkor 14 éves voltam – folytatta Hajdú Péternek az énekes. – Felhívott magához, hogy vannak Depeche Mode koncertfényképei. Elővette a képeket, mutogatott mindenfélét, majd magához húzott és adott egy puszit a fejbúbomra – emlékezett vissza Császár, aki hozzátette: a férfi nem tett ennél többet, búgó hangom próbálta marasztalni, de szóban azért elmondta, mit szeretne tőle.

Már felnőttként ezzel a zaklatójával is találkozott, de bármennyire is mérges volt, nem szembesítette a korábban történtekkel.

– Egy öreg, szétaszott, borzalmas állapotban lévő senkiházi lett. Ránéztem és azon gondolkodtam, most mondjam neki, hogy rohadj meg? Hát, éppen rohadt meg… – mondta Előd, aki tisztában van azzal, mekkora szerencséje van, hogy ennyivel megúszta. – Igazából nem történt semmi, de történhetett volna…

Indirekt/Blikk