2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Csalással vádolják Berkiéket: csak megrendezték a szülést

Csalással vádolják Berkiéket: csak megrendezték a szülést

Megszületett Berki Krisztián és Mazsi első közös gyereke, a szülést pedig élőben követhették azok, akik erre kíváncsiak. A kommentelők szerint azonban nem úgy zajlottak valójában a dolgok, ahogy azt bemutatták.

Berki Krisztián és Berki Mazsi első gyerekének születését élőben közvetítették. Aki kíváncsi volt, az 1490 forint ellenében láthatta, hogyan jön világra Krisztiánék kislánya. Az egész közvetítés megosztotta az embereket, össztűz zúdult rájuk miután kiderült, mit terveznek. Ennek ellenére rengetegen követték az eseményeket, a kommentelőknek azonban feltűnt néhány furcsaság és arra a következtetésre jutottak, hogy valójában nem élő műsort adnak, hanem egy felvettet. 

“Kb. 1500-an fizettek az »élőért«, szóval kb 2.000.000 Ft-ot adtak nekik az emberek egy olyan közvetítés miatt, ami tegnap lett felvéve (fény az ablakon át a végén és a ctg készüléken nov 3 dátum…)” –  írta egy kommentelő, akivel sokan azonos véleményen vannak. 

“Ráadásul mikor kiemelték a babát akkor mondta a szülészorvos hogy 5óra 3 perc” – fűzte hozzá észrevételét egy másik hozzászóló.

Így van. Jól összevágták, megszerkesztették, hányinger az egész”– mondta el véleményét egy harmadik kommentelő.

Indirekt/life.hu