2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Csaknem elrabolták Ázsiában Nánási Pált

Csaknem elrabolták Ázsiában Nánási Pált

Ördög Nóra heteket töltött külön a családjától, amikor az Ázsia Expressz című vetélkedőt forgatták. Természetesen nagyon hiányoztak a műsorvezetőnek a szerettei, így nem csoda, hogy örült, amikor meglátta őket. A Nánási család Ázsiába vezető útja azonban igen kalandosra sikerült.

Nóra még soha nem töltött huzamosabb időt a családja nélkül, most azonban kénytelen volt egyedül nekivágni a hosszú útnak. Azonban csak két hetet töltött gyermekei és férje nélkül, hiszen ők később utánamentek Jordániába.

Nánási Pál azonban nem mindennapi fordulatról számolt be, az út során úgy érezte, hogy el fogják őt rabolni. Micivel, Vencivel és a dadájukkal készültek a hotelbe, ahova taxival szerettek volna menni. Azonban a taxisofőr nem igazán beszélt angolul, így nehézkes volt a kommunikáció. Különösen akkor ijedtek meg, amikor a taxis lehajtott az autópályáról és egy mellékúton haladt tovább.

„Tulajdonképpen nem értettem… Egyszerűen elmondta hússzor, hogy mi fog történni, de egyáltalán nem értettem. Szerencsére nem lettünk elrabolva, de volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ez az utolsó napom” – emlékezett vissza a fotós.