2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Catherine Dederick rettegett a Holtak szigetétől a Survivorben

Catherine Dederick rettegett a Holtak szigetétől a Survivorben

Talán maguk a Survivor versenyzői sem gondolták, hogy kerülhetnek olyan helyzetbe, amely még több viszontagsággal és nehézséggel jár, mint a szigeten eddig töltött idő.

Gáspár Evelin és Catherine Dederick nem került be a Guazabara törzsbe az egyesítést követően, így nekik a Holtak Szigetén kell várniuk, hogy esélyt kapnak-e a visszatérésre.

– Éreztem, hogy nem kerülök be az egyesített törzsbe, de a legjobban azért fájt a szívem, mert így kimaradtam a nagy lakomából, pedig addigra nagyon éhes voltam – kezdte nevetve Catherine.

– Féltem, hogy mi vár ránk a Holtak Szigetén, de annak örültem, hogy nem egyedül megyek, hanem Evelinnel, akivel jóban lettünk. Aggódtam, hogyan tudunk tüzet gyújtani, vagy miként építjük meg a menedéket, mivel az új helyen még annyi eszközünk sem volt, mint korábban. Nehezen alakítottuk ki a kis helyünket, és amint azzal végeztünk, jött a felismerés, hogy ott semmit nem lehet csinálni. Próbáltuk feltalálni magunkat, kókuszt szedtünk, megpróbáltuk megfőzni, de ehetetlen volt. Egész nap beszélgettünk, próbáltuk elütni az időt… és túlélni. Ugyanis azon a szigeten sokkal többet esett az eső, nagyon fújt a szél, ráadásul rengeteg bogár is volt. Hatalmas kihívás, ami könnyen megtöri az embert – vélekedett a rapper-énekes.

Indirekt/Blikk