2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Büszke: megvédte szakdolgozatát Tóth Dávid

Büszke: megvédte szakdolgozatát Tóth Dávid

Végre előkerült Tóth Dávid, elárulta, hogy miért vonult vissza a nyilvánosság elől. A világbajnok kajakos élete most hatalmas mérföldkőhöz ért.

Rendesen meglepte a követőit, amikor Tóth Dávid A Nagy Ő valóságshow után két hónappal szakított a kiválasztottjával, Szalai Laurával. Az olimpiai kajakos ezután hosszabb időre visszavonult a közösségi médiától. Egy ideig ment is a találgatás, vajon hova tűnhetett a világbajnok sportoló, Dávid azonban nemrég elárulta, nyomós oka volt rá, hogy egy darabig mellőzze a nyilvánosságot.

Megfeszített tempóban, minden beleadva készült ugyanis, hogy elérje célját.

– Az elmúlt hetekben kevésbé voltam aktív a közösségi médiában, ugyanis sokat készültem a záróvizsgára, valamint a szakdolgozat védésre. Tegnap viszont szerencsésen teljesítettem, így rövidesen a kezemben lesz a gazdálkodási és menedzsment szakon megszerzett diplomám is – írta csütörtöki Instagram-posztjában az egykori sportoló.

Tóth Dávid tavaly tavasszal árulta el a Blikknek, hogy újabb diploma megszerzését tervezi, és már akkor közel volt a céljához.

– Az Edutus Főiskola gazdálkodás–menedzsment szakán vagyok épp végzős, próbálom befejezni a szakdolgozatomat is, de a kötelező gyakorlati hely is szükséges a diplomámhoz. Az Egy a Természettel vadászati és természeti világkiállítást szervező cégnél töltöm a gyakorlati időm, mert érdekelt egy ilyen nagy rendezvény szervezése és háttere – árulta el akkor az egykori sportoló.

Indirekt/Blikk