2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Budapesten sétálgat Adrien Brody

Budapesten sétálgat Adrien Brody

A magyar származású szupersztár, Adrien Brody, aki ismét Budapesten forgat, a minap másodmagával sétálgatott a Király utcában. A sztárok szeretik Budapestet, és mivel sokan afféle hétköznapi emberek módjára flangálnak a belvárosban, érdemes nyitott szemmel járni.

Adrien Brody a 24.hu értesülései szerint hétfőn délután Budapest belvárosában, a Király utcában sétált másodmagával. Mindenféle álruha és takargatás nélkül élvezte a belvárosi forgatagot.

A színész jelenleg hazánkban forgathat, bár ez csak feltételezés. Jelenleg Magyarországon folynak az új Alien-film felvételei, a sztár pedig korábban a Predator egyik epizódjában játszott, amit Antal Nimród rendezett.

Egyébként Adrien Brody A zongorista című filmben nyújtott alakításával valószínűleg örökre beírta magát a filmtörténelembe, de az Oscar-díjjal jutalmazott szerepe mellett számos más hollywoodi szuperprodukcióban is feltűnt az évek során.

Brody magyar gyökerekkel rendelkezik. Édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba.

A színész 2013-ban több héten át forgatott Budapesten egy, Harry Houdini életét bemutató sorozatot, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy szorosan kötődik hazánkhoz.