KezdőlapCímlapBrutálisan lefogyott Keleti Andi és Kandász Andi

Brutálisan lefogyott Keleti Andi és Kandász Andi

Csajos bulit tartott Kandász Andi és Keleti Andrea. A két édesanya az elmúlt időszakban rengeteget fogyott, így egyáltalán nem volt számunkra gond, hogy legyőzzék a hiúságukat, s fürdőruhára vetkőzzenek egymás előtt. Férjeik, akik büszkék lehetnek bombázó nejeikre, nem féltékenykednek.

– Nekem korlátlan elhajlási engedélyem van – viccelődött Kandász Andrea, akinek a szavaihoz a táncművész is csatlakozott.

– Huszonéve házasok vagyunk, már bármire van engedélyünk. De nincs is miért féltékenykedni. A bizalom százszázalékos, ez az alap. Itt pedig kibeszélhetjük a férjeinket. Na, jó, csak dicsérni szoktuk őket – tette hozzá tréfásan Keleti Andrea.

Szó, mi szó, remek formában van a két Andrea, az alakjuk fantasztikus.

– Még 2020-ban elmentem Andihoz egy táncórára, és akkor elárulta, hogy egy palesztin étvágycsökkentő szuperrostot és izomvesztés nélküli fogyást segítő grönlandi moszatot ötvöző gyógynövény-receptúra segítségével fogyott le két ruhaméretet, így én is belevágtam. Huszonhárom kiló ment le. Most mindketten jól érezzük magunkat a bőrünkben. Azt hiszem, ez látszik is rajtunk. Most már csak varrni kell megtanítania a barátnőmnek, hiszen a hétvégére is saját szuperbikinit hozott, amire szemet vetettem – mondta nevetve Kandász Andrea.

Indirekt/Blikk