KezdőlapCímlapBrutális sérüléseket szenvedett Rácz Jenő a Sztárbox döntőjében

Brutális sérüléseket szenvedett Rácz Jenő a Sztárbox döntőjében

Úgy látszik, Rácz Jenő vasárnap komolyabban megsérült a Molnár Áronnal való küzdelemben. A sztárséf szerda este jött ki a kórházból.

„Sajnos, vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR-, CT-, szemészeti és fül-orr-gége-vizsgálaton, ahol azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…” – írja a Facebookon.

„A meccs napja nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos, ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem, és már éreztem, hogy ez a mérkőzés elment…” – emlékezett vissza a Sztárbox utolsó mérkőzésére.

„Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert sz*rul bokszoltam, Áron jobb is volt, stb., viszont holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm bedobta azt a bizonyos törölközőt megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek! Ilyen sport a boksz, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta” – zárta a gondolatait Jenő.