KezdőlapCímlapBruce Willist megnevettette Hajdú Péter

Bruce Willist megnevettette Hajdú Péter

A világhírű filmszínésszel a Hell reklámfilm forgatása idején senki nem válthatott egy szót sem. Erre a testőre és a menedzsere is ügyelt, de Hajdú Péter mégis elbeszélgetett vele. Sőt, a forgatás kulisszatitkairól Hajdú exkluzív videót készített, amit hamarosan bemutatunk.

Az elmúlt héten Bruce Willis New York-i reklámfilm forgatásának hírétől volt hangos a hazai sajtó. Mint ismert, a legnagyobb magyar energiaital cég, a Hell ezúttal is őt kérte fel, legyen a reklámarca. A forgatáson ott volt Hajdú Péter producer – tévés műsorvezető is, aki a TV2 Mokka című műsorában mesélt az élményeiről.

– Két utcát is lezártak a forgatás miatt, pedig csak egy reklámfilm forgatásról volt szó – mesélte Hajdú Péter. – A stáb már épp kezdett aggódni, mi lesz, ha a színész a hírhedt New York-i dugóban elkésik, erre ő a kezdés előtt tíz perccel besétált. Ez Bruce Willis, fegyelmezett profi mentalitását jól jelzi, csak azért, hogy időben megjelenjen, az éjszakát a szemközti hotelben töltötte.

Istenes László műsorvezető megkérdezte Hajdú Pétert, hogy sikerült leinnia magát Bruce Willis társaságában. Meglepő választ kapott.

– Szándékosan csináltam, ugyanis mosolyt akartam csalni az arcára. Ez sikerült is – felelte Hajdú. – Előtte a folyosón néhány pillanatra egyedül maradt. Pofátlan voltam, odaléptem hozzá, bemutatkoztam. Bruce Willis jelezte, hogy interjút nem ad, de nyugodtan beszélgessünk.

Hajdú Péter viszont Bruce Willis reklámfilmbeli partnerével, a 2006-os Miss Universe győztesével, Zulejka Rivera-val készített egy riportfilmet, ami a jövő héten elsőként az indirekt.hu-n látható lesz. Abból sok minden kiderül, többek között az is, hogy Zulejka jó ismerőse az amerikai elnök, Donald Trumpnak, megvan neki a telefonszáma is. Bármikor felhívhatja, és nemcsak kérhet, de kap is tőle időpontot a személyes találkozásra.