KezdőlapCímlapItt a vége: otthagyja a Barátok köztöt a népszerű színész

Itt a vége: otthagyja a Barátok köztöt a népszerű színész

A sorozat sármos szépfiúját alakító Aradai Balázs már többször otthagyta az RTL napi szappanoperáját, de most végleg kilép a szerepből. A Barátok köztöt keverőpultra cseréli.

A Berényi Miklós örökbeadott fiát alakító színész kedden a Reggeli vendége volt és itt jelentette be távozását. Mint mondta, nincs konkrét oka, hogy otthagyja a sorozatot, egyszerűen csak elfáradt a napi rutinban és tele van egyéb tervekkel, amikre szeretne több időt szakítani.

„Olyan szinten volt már a sorozattal kapcsolatos munka, hogy egyszerűen döntést kellett hoznom, hogy mire jut időm. Mivel most a zenélgetés kezdi egyre komolyabban kitölteni az életemet és mellette a kínai nyelvvizsgámat is össze kéne hozni, mert már azért noszogatnak érte a szüleim, ezért jött ez a döntés.” – mesélte a műsorvezetőknek.

Balázs már többször hagyta ott a sorozatot, hosszabb-rövidebb időre. Kiss Ramóna ezért feltette az ilyenkor elkerülhetetlen kérdést: számíthatnak e rá a nézők, hogy valamikor visszatér a Mátyás térre? „-Jaj hát azt honnan tudjam még?” válaszolta a fiatal színész.

Annyit azért elárult a konkrét terveiről, hogy Vespin néven építi zenei karrierjét és azt szeretné, ha most ez kerülhetne első helyre az életében.