2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Brookie Shields szívszorító vallomása: megerőszakolták fiatal korában

Brookie Shields szívszorító vallomása: megerőszakolták fiatal korában

Brooke Shields új dokumentumfilmjében, a “Pretty Baby”-ben elárulta, hogy nem sokkal, miután 1987-ben elvégezte az egyetemet, szexuálisan bántalmazták.

A nemi erőszakot most először részletező Shields a dokumentum filmben azt mondta, hogy a Princeton után megpróbált visszakerülni Hollywoodba, és az Entertainment Weekly szerint egy ismerős férfival vacsorázott, hogy a lehetséges projektekről beszélgessenek.

Az ismeretlen férfi ezután állítólag meggyőzte őt, hogy menjen vissza a szállodájába, és ő majd hív neki egy taxit hazafelé.

“Felmentem a hotelszobába, és ő eltűnt egy időre” – mondta a színésznő, megjegyezve, hogy míg a férfi eltűnt, addig kézbe vett egy távcsövet, és röplabdázókat figyelt az ablakon keresztül. Egyik percben azonban az illető meztelenül tért vissza a szobába.

“Letettem a távcsövet, és ő máris rajtam volt. Mintha csak birkózott volna” – mondta.

“Féltem, hogy megfulladok vagy ilyesmi.”

A “Kék lagúna” színésznője így folytatta:

“Szóval, nem verekedtem sokat. Egyszerűen teljesen lefagytam. Azt gondoltam, hogy egy ‘Nem’ elég lett volna, és csak arra gondoltam, hogy ‘Maradj életben és menekülj meg’, és egyszerűen csak kizártam.”

Amikor vége lett a szörnyűségnek Shields lement a lifttel, fogott egy taxit, és végig sírta az utat a barátja lakásáig. A művésznő, aki vallomása szerint sokáig nem dolgozta fel, hogy megerőszakolták, azt mondta, magát hibáztatta a támadásért.