2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Britney Spearstől már az anyja is pénzt követel

Britney Spearstől már az anyja is pénzt követel

Britney Spears nem hajlandó édesanyja követeléseinek engedni, a gyámsági tárgyalások után tovább folytatódik a pereskedés.

Az énekesnő ügyvédjének, Mathew Rosengartnak megint a bírósághoz kellett fordulnia. Britney ugyanis úgy gondolja, nem igazságos, hogy a gyámsági tárgyalás költségeit teljes egészében neki kell megtéríteni.

Britney édesanyja, Lynne Spears tavaly novemberben nyújtott be egy követelést, amelyben 660 ezer dollárnyi összeget kér lányától, a Page Six szerint most ezt támadja az ügyvéd.

A követelés szerintük nem helytálló, hiszen az egész családot Britney tartja el. Rosengart elárulta, hogy az énekesnő édesapja több millió dollárt tett zsebre, édesanyja pedig lánya birtokain él.

Szerinte a pereskedés azért sem jogos, mivel a korábbi gyámsági ügyben Lynne csak harmadik személyként vett részt. Az édesanya azonban ezt egyáltalán nem így látja, szerinte jár neki a hatalmas összeg.

Britney szüleivel való kapcsolata megromlott az utóbbi időben, a bírósági tárgyalások sokasága igen nagy ellentétet szőtt a felek között. Előfordult, hogy az énekesnő be sem engedte édesanyját otthonába.