2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Britney Spears pánikrohamot kapott az esküvője előtt

Britney Spears pánikrohamot kapott az esküvője előtt

Britney Spears közösségi oldalán osztotta meg csütörtöki esküvőjének kulisszatitkait, amiből kiderült, hogy bizony nem csak a semmiből feltűnő ex-férje volt az egyetlen nehézség.

Britney és párja a 28 éves Sam Ashgari Los Angelesben mondta ki a boldogító igent, s az esküvőn mindössze néhány közeli ismerős vett részt. Az örömteli eseményeket azonban a sztár exférje is beárnyékolta, mivel az esküvő előtt megpróbált bejutni az énekesnő otthonába, az énekesnő most azonban bevallotta azt is, hogy nem ez volt az egyetlen probléma a nagy napon.

A 40 éves popsztár az Instagram oldalán tett közzé néhány fotót a nagy napról, a leírásban pedig bevallotta, hogy annyira ideges volt az esküvő miatt, hogy egy súlyos pánikrohamot is kapott a szertartás előtt.

El sem hiszem, megcsináltuk! Összeházasodtunk! Ez volt a legcsodálatosabb nap egész életemben!!! Egész délelőtt olyan ideges voltam, és aztán 14:00-kor belém nyilalt egy érzés … Összeházasodunk !!! Pánikrohamom volt az egésztől, de aztán összekaptam magam. Fantasztikus volt a stáb, aki az otthonunkat szó szerint álomkastéllyá alakította!!! A ceremónia álom volt, a buli pedig még jobb, minden várakozásunkat felülmúlta – írta Britney a közösségi oldalán.