KezdőlapCímlapEgy újabb minibravúr: döntetlent játszottunk Németországgal

Egy újabb minibravúr: döntetlent játszottunk Németországgal

Harmadik Nemzetek Ligája mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott Németországgal, így 4 ponttal a csoportunk második helyén állunk.

Teltház, több mint 60 ezer néző előtt lépett pályára a magyar csapat, s már az elején tovább fokozta az amúgy is tetőfokára hágó hangulatot: Nagy Zsolt léc alá vágott bombájával ugyanis már az 5. percben megszerezte a vezetést. Igaz, az örömünk szintén öt percig tartott, mert Hofmann egyenlített.

Az őrült kezdés után felvették a haladási sebességet a csapatok és ha nem is nagyon látványos, de mindenképp izgalmas meccset játszottak egymással.

Fura, de szívmelengető: nekünk voltak sokkal nagyobb helyzetink, a csereként beálló Ádám Martin például kétszer is Neuer kapus kezébe fejelt 6 méterről. A németek pedig lehozták egyetlen kaput eltaláló lövéssel a mérkőzést – igaz, abból sajnos gól is született.

Bosszankodhatunk, de ugyanakkor büszkék is lehetünk az 1-1-es végeredmény miatt, s mivel a csoport másik meccse, az Olaszország-Anglia összecsapás 0-0-as döntetlennel végződött, 4 pontunkkal továbbra is a tabella második helyén állunk.