2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Börtönbüntetést kapott Britney Spears volt férje

Börtönbüntetést kapott Britney Spears volt férje

Britney Spears volt férjét, Jason Alexandert elítélték súlyos birtokháborításért és testi sértésért a júniusi esküvő félbeszakításának megpróbálása miatt. A 40 éves férfi most már 100 méteres távolságon kívül közelítheti csak meg az előadót, akivel 3 napig sem voltak házasok 2004-ben.

Jason Alexander, Britney Spears volt férje néhány hónapja megpróbálta megakadályozni, hogy az énekesnő hozzámenjen Sam Asgharihoz, ezért letartóztatták az eset után. A férfit eredetileg zaklatással, birtokháborítással és vandalizmussal vádolták, viszont később eljárás indult ellene családon belüli erőszak miatt is.

Mindennek a következményeként most 128 napos börtönbüntetést kapott a 40 éves férfi, ráadásul távoltartási végzést rendeltek el ellene, mely szerint 100 méteres körzetében nem közelítheti meg az énekesnőt és a férjét, illetve az otthonukat sem.

Britneyvel mindössze 55 óráig voltak házasok 2004-ben, ennek ellenére Jason kijelentette, hogy ő az első és egyetlen felesége, emiatt akarta félbeszakítani az esküvőjét.