KezdőlapCímlapBoldogság: kigyógyult a rákból a magyar színésznő

Boldogság: kigyógyult a rákból a magyar színésznő

A rákból való gyógyulásáról, valamint az egyedül töltött ünnepekről mesélt Vári Éva, aki már végleg megtelepedett ott, ahová – elmondása szerint – mindig is tartozott: Pécsett.

Vári Éva három évtizeden át volt pécsi színésznő, azután 25 évet töltött a fővárosban. Öt évvel ezelőtt hazatért, és ott játszik, ahová tartozik. A színésznő szerint ott volt boldog és boldogtalan, ott lett szerelmes, ott ment férjhez és ott vált el.

Bár elvált, hivatalosan a mai napig volt férje, Haumann Péter nevét viseli, de a másik exével, Szegvári Menyhérttel kapcsolatban sincsenek visszás érzései:

„Tisztességesen lett vége a kapcsolatoknak, nem kiabáltunk kígyót-békát egymásra. Köszönöm a jót és a rosszat is, amit kaptam” – mondta a színésznő a Hot!-nak.

Vári Évának soha nem született gyermeke, s most azt is elárulta, miért alakult ez így:

„A színházat jól akartam csinálni, duplán is, hiszen nem vettek fel a színművészetire, diploma nélkül kezdtem a pályát. Közben sok kallódó színészgyereket láttam… nem akartam, hogy bébiszitter nevelje fel az enyémet. (…) Ahhoz, hogy iskolába járjon, biztos anyagiak is szükségesek, és fontos, hogy legyen anyja és apja is. Telt az idő, aztán már nem volt, akinek szüljek” – magyarázta a színésznő.

Bár csak december közepén lesz a teljes kivizsgálás, mint kiderült, Vári Éva kigyógyult a rákból.

Kigyógyultam a rákból. Az orvosom nagyon lelkiismeretes, tudni akarja, hogy minden rendben van-e velem, és én bizakodom, hogy nem találnak semmit – hangsúlyozta a színésznő, aki elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy egyedül tölti az ünnepeket.

„Amíg zenés darabokban léptem fel, nem léteztek ünnepek, legfeljebb a szenteste. Mindig játszottam, volt, hogy kettőt-hármat is egy nap. Nagyon jól elvagyok egymagam, szeretek és tudok is otthon lenni. Olvasok, ha pedig társaságra vágyom, nagyon kellemes baráti köröm van, válogathatok a meghívások között” – mesélte.