KezdőlapCímlapBodrogi Gyula újra színpadra állt a betegsége után

Bodrogi Gyula újra színpadra állt a betegsége után

Bodrogi Gyula már nagyon várta, hogy visszatérjen a színpadra és most végre elérkezett az idő, hogy betegsége után ismét szórakoztassa közönségét.

Tavaly év végén rohamkocsit kellett hívni Bodrogi Gyulához, ugyanis nagyon rosszul lett. A legendás színészen életmentő műtétet hajtottak rajta végre az orvosok, és a beavatkozás után Bodrogi ugyan szerencsésen felépült, ám tavasszal ismét elvitte a mentő.

Most úgy tűnik, hogy a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja már sokkal jobban érzi magát, és hamarosan újra visszatér a színpadra. Bodrogi a győri Adyvárosban a Szenes Iván-emlékesten fog fellépni most szombaton, július 30-án. Az est szervezői egész napos programokkal készülnek felnőttek és gyerekek számára egyaránt. A program Radnóti Ákos alpolgármester kezdeményezésére már a harmadik ilyen Szenes-emlékest Győrben.

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze is fellép, betegsége után elsőként itt, Győrben. A népszerű művész unokájával, Bodrogi Enikővel fog színpadra állni, éppen úgy, ahogy az elmúlt évben is tette. A műsorvezetésben is részt fog venni, Szenes Andreával lesznek az esemény házigazdái.