2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Berki Krisztián édesanyja a mai napig nem tudja, miben halt meg a...

Berki Krisztián édesanyja a mai napig nem tudja, miben halt meg a fia

Noha immár három hónap telt el Berki Krisztián halála óta, özvegye, Mazsi még mindig magában tartja, mi okozta szeretett párja tragédiáját. Úgy érzi, még nem jött el az ideje, hogy beszéljen a volt Fradi-vezér halálának okáról, bár Krisztián édesanyja már nagyon szeretné tudni, pontosan mi volt egy szem gyermeke végzete.

Júlia asszony szívében azonban nem csitul a gyász, a mai napig szinte minden percben érzi fia jelenlétét, egy-egy szituációban könnybe lábad a szeme, képtelen feldolgozni Berki elvesztését.

– Nem vagyok jobban, és nem is leszek. Ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette az egy szem gyerekét. Krisztián minden percben itt van velem, érzem a jelenlétét – mondta szomorúan a Blikknek a gyászoló édesanya, aki hiszi, hogy a gyász feldolgozásában segítség lenne számára, ha pontosan tudná, mi okozta a korábbi főpolgármester-jelölt halálát, erre azonban még neki is várnia kell.

Mazsi ugyanis néhány napja a Palikék Világa by Manna Hova tűnt? című műsorban úgy nyilatkozott, mint aki pontosan tudja ugyan, mi okozta Berki Krisztián halálát, megosztani egyelőre nem szeretné. Pedig Mazsi ismeri a tragédia okát. A toxikológiai vizsgálat eredményére ugyan még neki is várnia kell az eljárás lezárultáig, ám a Krisztián tragédiája után kiállított, úgynevezett halottvizsgálati bizonyítvány tartalmazza azt, és információink szerint ennek tartalmát ismeri az özvegy. Ám Júlia azt állítja, az abban foglaltakat még neki sem árulta el Mazsi.

– Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért… – sóhajtott Berki Krisztián édesanyja. – Pedig szeretném tudni, mi volt a konkrét kiváltó oka a fiam tragédiájának, de még nekem se árulta el senki.