KezdőlapCímlapBéres Anett úgy érzi, elbaltázta az életét

Béres Anett úgy érzi, elbaltázta az életét

Béres Anett mindig is családcentrikus volt, s egyik legnagyobb vágya egy olyan társ megtalálása, akivel később családot alapíthat. Ám az a bizonyos Nagy Ő még nem érkezett el az életébe, az egykori villalakó pedig úgy érzi, kezd kifutni az időből.

„Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen, és nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok. Persze, bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a »végstádiumban« vagyok. Számomra nagyon fontos a házasság, és olyan valakivel szeretném összekötni az életemet, akivel aztán együtt öregszünk meg, ugyanis egész életemben a nagyszüleim kapcsolata volt a példa előttem, akik 50 évig voltak házasok.

Elképzelhető, hogy én pont ezzel rontottam el, hogy mindig a tökéletességet kerestem – árulta el Anett, aki az előző párjával már felvetette a közös gyermek gondolatát, ám végül máshogy alakultak a dolgok. Ettől függetlenül azonban továbbra is szeretne anyává válni.

„Nem mondtam le az anyaságról, és nehéz lesz elfogadnom, ha mégsem jön össze, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá, ugyanis számomra elengedhetetlen, hogy családban neveljem fel a gyerekemet” – szögezte le Anett, aki a szakítás után igencsak nehezen ismerkedett, a teaszeánszos balesete pedig minderre csak rátett még egy lapáttal.

„Az előző párommal hét évig voltunk kapcsolatban, és tényleg azt hittem, hogy örökre együtt maradunk; még a nevét is rátetováltattam a kezemre, és azóta több kezelésen voltam, hogy ezt eltüntessem. Egy ideje már felregisztráltam a Tinderre, de még senkivel nem jutottam el a találkozóig, ugyanis nem feltétlenül éreztem magam randiképesnek. De ha jön valaki, aki nagyon megtetszik, nyitott vagyok egy kapcsolatra. Számomra az ideális férfi legalább öt évvel idősebb nálam. Külső tekintetében nincs konkrét ideálom, de a borostás férfiak nagyon tetszenek” – jelentette ki Anett a Hot! Magazinnak.