2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Balesetet szenvedett a hollywoodi sztár, a nagybátyját újra kellett éleszteni

Balesetet szenvedett a hollywoodi sztár, a nagybátyját újra kellett éleszteni

Alyssa Milano nagybátyja eszméletét vesztette az autópályán, a színésznő élesztette újra.

Deadline információi szerint Alyssa Milano autóbalesetet szenvedett kedden délelőtt, miután nagybátyja, Mitch Carp szívinfarktust kapott miközben egy Los Angeles nyugati részén lévő autópályán vezetett.

Milano egy Ford Edge jobb első utasülésén ült, amikor a nagybátyja ismeretlen egészségügyi probléma – feltehetőleg szívroham- miatt eszméletét vesztette. Az általa vezetett terepjáró lesodródott a sávjáról, és egy másik autónak ütközött. Milano állítólag akkor fedezte fel, hogy nagybátyja eszméletlen, amikor ütést érzett a járműve jobb oldalán, azonban sértetlenül hagyta el a helyszínt.

A TMZ, amely először számolt be a balesetről, arról az információról számolt be, hogy Milano segített az autó kordában tartásában és megállításában, továbbá ő élesztette újra nagybátyját is.

Az est után pedig maga, Alyssa Milano is megszólalt Twitter-oldalán: “Mindannyiunknak meg kell ragadnunk minden lehetőséget, hogy megvédjük azokat az embereket, akiket szeretünk. Oltsd be magad. Viselj maszkot. Zárd el a fegyvereidet. Tanulj meg újraéleszteni. Apró, józan ésszel elvégezhető cselekedetek. Nem nehéz egymásra vigyázni, de fontos.” – írta.

Indirekt/Blikk