2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Megtörte a csendet Nagy László: ilyen az élete a volt playmate mellett

Megtörte a csendet Nagy László: ilyen az élete a volt playmate mellett

Sónyák Szilvi és Nagy László váratlan szerelme hatalmas botrányt kavart márciusban: a sportoló felesége szerint férje házas emberként jött össze a fitneszmodellel.

A kézilabda-legenda most úgy döntött, először és utoljára mondja el a a történteket a saját szemszögéből, aztán többet nem szeretne erről beszélni a nyilvánosságnak. A Story magazinnak adott interjújában leszögezte, nem szeretne se vádaskodni se magyarázkodni, csupán a tényeket mondja el.

– Sok támadást kaptam, kaptunk Szilvivel, rengeteg a valótlan állítás. A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességgel távoztam. Mindent megbeszéltünk, és mind a ketten elfogadtuk a helyzetet gyermekeim anyjával, Erikával. Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam – kezdte a lapnak Nagy László, aki elárulta nem foglalkozik már a múlttal, a jövőre koncentrál.

Új párjával nagyon egymásra találtak, Szilvi mindenben támogatja Lászlót, sok erőt ad neki a válás nehézségeiben, de László is igyekszik ott lenni kedvese mellett, ha szüksége van rá.

– Nagyon jól érzem magam Szilvivel. Mi senkit nem szeretnénk bántani, provokálni, egyszerűen csak szeretnénk boldogok lenni. Ehhez pedig a gyermekeink boldogsága a legfőbb kulcs – magyarázta a sportoló, aki azt is elárulta, hogy míg Szilvi kislánya, Mia velük él, addig az ő gyermeke, Debora édesanyjánál maradt, de bízik benne, hogy egyszer majd náluk is otthon érzi majd magát.