KezdőlapCímlapBalássy Betty csodás átalakulása: 106 kilóról lett karcsú

Balássy Betty csodás átalakulása: 106 kilóról lett karcsú

„Megelégeltem ezt a formát, éreztem, hogy rossz irányba haladok. A pandémia adta a kezdő lökést, mivel megcsappantak a munkáink, elhatároztam, hogy ezt az időt magamra fordítom. A gyerekekkel is kellett otthon edzeni, így elkezdtem én is, és odafigyeltem mellette, mit eszek” – árulta el lapunknak Balássy Betty, aki óriási átalakuláson ment át az elmúlt hónapokban.

Orvoshoz is elment, hogy tudja, nem áll semmi a fogyása útjába. Kialakította a saját diétáját, amelynek eredményeképpen 40 kilogrammot dobott le.

– 106 kilóval kezdtem, most vagyok 67. Nagyon jól érzem magam a bőrömben! – újságolta büszkén az énekesnő, elárulva, lassan olvadtak le róla a fölös kilók. – Hetente maximum egy ment le, de lement. Azóta energikusabb vagyok, nem fáj semmim. Létrehoztam egy csoportot a közösségi oldalamon, ahol mindent leírtam. Szeretném, ha látnák az emberek, hogy nem kell ehhez semmit bevenni, csak odafigyelni magunkra.

Betty valósággal ragyog, hiszen a tükörből egy magabiztos, önmagával elégedett nő néz vissza rá, és ez a férjének is tetszik.

– Nyilván neki sem mindegy, hogy lát engem – árulta el az édesanya sejtelmesen.

Balássy Betty elmesélte, hogy bár több cég is megkereste a fogyasztószereivel, egyiknek sem adta be a derekát.

–Annyi ilyen diétát végigszenvedtem az életem során, de egyiknek sem volt hatása – mondta az énekesnő. – Olyanokat eszem, ami a szervezetemnek jó. Ha nagyon kivoltam, megittam egy másfél literes ásványvizet, de a táskámban van snack kolbász vagy kesúdió, ám utóbbinál figyeltem, egy maréknál ne egyek többet.

Indirekt/Blikk