KezdőlapCímlapAz agyérgörcsön átesett DJ. Dominique: "Nagy szerencsém volt"

Az agyérgörcsön átesett DJ. Dominique: „Nagy szerencsém volt”

Az élet nagyon törékeny, az egyik pillanatról a másikra megváltozhat minden. Ebből kapott egy ijesztő ízelítőt Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique, akit szerdán agyérgörccsel szállítottak kórházba.

A Retro Rádió sztárja a Blikknek bevallotta, megijedt, de nem a rosszulléttől, hanem attól, hogy mi lesz kislányával, az egy éves Lilien Kingával, ha vele történik valami.

– Nekem és a páromnak azt a picikét fel kell nevelnünk– sóhajtott Várkonyi Attila, amikor telefonon a hogyléte felől érdeklődtek.

– Fogalmazzunk úgy, hogy minden jól végződött. Most már jól vagyok. De hatalmas szerencsém volt. Bele sem merek gondolni, mi történt volna akkor, ha elindulok, és a volán mögött leszek rosszul, baleset okozok és megsérül miattam más. Vagy ha komolyabb a baj, mi lesz a családommal? – sorolta Várkonyi Attila, aki szerencsére megúszta a nagy bajt, bár kimondva ijesztőnek hangzik, ami vele történt.

– Valószínű agyérgörcsöm volt, valami elzárta a véráramlás útját – magyarázta a dj, aki szerdán este, a rádió épületében lett rosszul.

– Végeztem a rádióban és elindultam volna a fellépésemre, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és a közelemben lévő Dénes Tominak csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire, egészen addig, míg kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden – emlékezett vissza Dj Domnique, akinek abban is nagy szerencséje volt, hogy két emelettel a rádió szerkesztősége alatt egy magánkórház üzemel, először ott látták el.

– Ők hívták ki a mentőket azonnal. Itt bent a kórházban aztán kaptam infúziót. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek, volt EKG-m, CT-n, nyaki ultrahangom és még sorolhatnám, de semmi bajom, minden eredményem jó – jelentette ki az 57 éves rádiós, aki elhatározta, visszább vesz a tempóból.

Indirekt/Blikk