KezdőlapCímlapAutóbalesetben hunyt el a 27 éves Netflix-sztár

Autóbalesetben hunyt el a 27 éves Netflix-sztár

A színészvilág megtörten gyászol: motoros balesetben meghalt a 27 éves Chance Perdomo.

Mindössze 27 évesen, egy motoros balesetben hunyt el Chance Perdomo, akit többek között a nagy sikerű Miután-filmekben és a Netflix Sabrina hátborzongató kalandjai című horror drámasorozatában is láthattunk. A fiatal színész halálának hírét a sajtósa erősítette meg a Variety-nek szombaton.

„Fájó szívvel osztjuk meg a hírt, hogy Chance Perdomo idő előtt elhunyt egy motorbaleset következtében. A hatóságok közölték, hogy más személy nem érintett a halálában. A művészetek iránti szenvedélyét és csillapíthatatlan életkedvét mindenki érezte, aki ismerte, és melegsége azokban fog tovább élni, akiket a legjobban szeretett. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét, miközben szeretett fiukat és testvérüket gyászolják” – írták lapnak egy közleményben.

A 27 éves színész leginkább a Netflix Sabrina hátborzongató kalandjai című horror drámasorozatában nyújtott alakításáról volt ismert, hol Ambrose Spellmant formálta meg, de a Miután-filmekben is szerepelt Landon Gibsonként, és a The Boys: A fiúk spinoff sorozatában, a V generációban is szerepet kapott.

Nem igazán tudjuk felfogni a dolgot. Azok számára, akik ismertük őt és dolgoztunk vele, Chance mindig elbűvölő és mosolygós volt, lelkes természetfeletti erő, hihetetlenül tehetséges előadóművész, és mindenekelőtt egy nagyon kedves, szeretetreméltó ember
– fogalmaztak a V generáció producerei közös nyilatkozatukban, hozzátéve, hogy még nem akarnak a színészről múlt időben írni.

– Nagyon sajnáljuk Chance családját, és gyászoljuk barátunk és kollégánk elvesztését. Öleljétek meg szeretteiteket ma este – tették hozzá.

A V generáció második évadának forgatását a tragédia fényében elhalasztják, azt azonban nem lehet tudni, hogy mennyi időre. A hatóságok jelentése szerint a baleset során más nem sérült meg.