2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Aranyember: kiscicát mentett ByeAlex

Aranyember: kiscicát mentett ByeAlex

ByeAlex kiscicamentéshez kér segítséget: Tokaj és Fényeslitke között az úton feküdve talált

Az elég rossz állapotban lévő állatnak az énekes habozás nélkül segített, az eseményeket pedig a TikTok oldalán osztotta meg, ahol követőitől segítséget is kért, hiszen mint ahogy azt a videóban el is mondja, még soha nem került ilyen szituációba.

  • Kaptunk itt Nyíregyházán a macskának egy gyors ellátást, mindenféle szurikat kapott, és aztán azt mondják, hogy valami betegsége, náthája az biztos, hogy van, de nem tudták biztosan megmondani. Úgyhogy holnap hozom vissza klinikára. Meg hát valószínűleg elütötték, de azért túl fogja élni – számolt be a cica állapotáról az énekes.

Macska kaját vásároltam gyerekek. Igazából egész életemben soha nem akartam állatot magamnak… Macska kaja 10 órakor. Borozni akartam egyet, ehelyett…

  • jelentkezett be a bevásárlóközpontból Alex, aki ezután otthon megpróbálta megtisztogatni a kiscica sérüléseit és adott neki ételt és vizet is. Az énekes a videó végén kér segítséget a szabolcsi követőitől, akik tudnak bármi tippet arra, hogy a környéken hova lehetne menni ellátásért vasárnap is.

A zenész a felvétel a Facebook oldalán is megosztotta, posztjában ezt írta szombat este:

“sziasztok! a mai estém így telt a cicás üggyel. leszögezném: nem értek a macskákhoz! teljesen inkompetens vagyok az egészhez. de úgy éreztem, egyszerűen nem hajthatok el mellette… tele hassal, szép autóban… mert nem érdemlem meg akkor az univerzumtól, hogy ember vagyok és teremtő erővel bírok. kapott sos injekciókat. az állapota úgy tűnik stabil. én most anyánál vagyok. holnap az a terv, hogy reggel viszem nyíregyházára klinikára. aki esetleg tud segíteni, azt elfogadom. hogy jutok be oda vasárnap? könnyű? nehéz? szeretnék segíteni ennek a lénynek, ha már ledobta elém az ég. jó tanácsot elfogadok. nem értek az állatokhoz, sosem terveztem komolyan, hogy macskám legyen. most sem. de szerintem az ember felelős az állatokért.”

A poszt alá számos komment érkezett, többen javasolták neki a Nyíregyházi Állatkórházat, ennek kapcsán pedig Alex vasárnap reggel a következőt írta a közösségi oldalán:

“Nyíregyháziak: az állatkórház vasárnap működik? a google azt írja, igen, de a hívásokra nem reagálnak. Lentebb többen azt írták igen, de volt már, aki azt írta nem. valaki? Elindulnék ezzel a cicával…” – fogalmazott az énekes.