2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Anyagilag padlóra került Singh Viki

Anyagilag padlóra került Singh Viki

Nagy bajban lehet Singh Viki, hiszen egy év után kérdésessé vált szentendrei levesezőjének üzemeltetése.

Továbbra is a legmagasabb színvonalat nyújtják Singh Viki levesezőjében, a Supiban, ennek ellenére a vállalkozás mégis nagy bajban van. A járványhelyzet súlyosbodása miatt ugyanis megcsappant a turisták száma, emiatt pedig a szentendrei étterem a csőd szélére került.

Még megvan az étterem, de a párommal, Tomival napi szinten beszélünk arról, mi legyen a sorsa. Az év első két hónapja nagyon megvisel minket. A másik vállalkozásunkat, a ruhaüzletünket tavaszig bezártuk, a Supival pedig reméljük, hogy kitartunk addig, ameddig beindul a turizmus. Addig parkolópályán van szegény, éppen csak üzemel a hétvégén – nyilatkozta Viki a Borsnak.

Az elmúlt két hetet az is bonyolította, hogy az énekesnő és párja megfertőződtek a koronavírus omikron variánsával. Emiatt Viki a tanítványait sem tudta fogadni, akiknek énekórákat adott.

„Betegek voltunk, tíz napig itthon maradtunk. Erőnk sem volt orvoshoz menni, de nem is szerettük volna kockáztatni, hogy bárkit is megfertőzzünk. Biztos, hogy az omikront kaptuk el, mert minden létező tünetet produkáltunk” – mondta az énekesnő, aki azt is hozzátette, reméli, gyorsan visszatér a hangja és nem kell több időre kiesnie a munkából.