2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Andrei Mangra Balin napoztatja hibátlan testét

Andrei Mangra Balin napoztatja hibátlan testét

Andrei Mangráért elképesztően sokan vannak oda, amióta itthon is szerepel a Dancing with the Starsban. Akadnak olyanok, akik csak azért látogatnak el a táncóráira, hogy a közelében lehessenek. A táncos legújabb posztja után biztosan sok rajongó álla leesett, ugyanis Andrei pucér felsőtestet villantott Balin.

Andrei Mangra azon táncosok egyike, akik már harmadszor térnek vissza a képernyőre a Dancing with the Starsban. A tavalyi győztes idén Rubint Rékát kapta partnereként, akivel nagyon hamar megtalálták a közös hangot. Olyannyira, hogy a fitneszlady és családja magával vitte Andreit is Balira. Így egy próbának sem kell kimaradnia, és majd’ két héten keresztül közösen edzhetnek a Paradicsomban.

Réka és Andrei is maximalista, ezért a legtöbbet próbálják meg kihozni egymásból. Nem is vehetik fél vállról a felkészülést, mivel pár hét múlva kezdődnek az élő show-k, ahol már komoly produkciót kell letenni az asztalra. Legutóbb például hajnal egyig gyakoroltak, hogy tökéletesítsék a koreográfiát.

Rengeteg rajongója szurkol a táncosnak, aki most meglépte, amire szinte mindenki várt: megvillantotta félpucér testét az Instagram-oldalán. Az adonisz egy hajón pózolt, így mutatva meg szexi izmait a követőinek, akik teljesen megőrültek a képek láttán.