KezdőlapCímlapAmerikába költözik a lányával Köllő Babett?

Amerikába költözik a lányával Köllő Babett?

Hol képzeli el a jövőjét Köllő Babett gyermeke? Hogyan látja az Egyesült Államokat, édesanyja otthonát a színésznő? Kapcsolatukról, életükről vallott a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában Köllő Babett és a lánya, Milla.

Köllő Babett lánya, Milla tizenhárom éves, de már van gondolata arról, hogy milyen jövőt képzel el magának. A tini úgy fogalmaz, a „biznisszel” szeretne majd foglalkozni, vagyis az üzleti világban akar majd egyszer dolgozni. Édesanyja videóit már most is ő vágja, ő szerkeszti a fotókat is, amit a színésznő közzétesz. Babett édesanyja zöldkártya-lottón letelepedési engedélyt nyert évekkel ezelőtt, azóta Amerikában él – Milla szívesen követné a nagymamáját a tengerentúlra.

Anya mindig mondja, hogy lehetőleg maradjak a közelben, de nagyon szeretnék kimenni, egyetemeket is néztem, például Bostonban – mondta Milla, majd anyukája így folytatta: „Zöldkártyát mi is igényeltünk családegyesítés jogcímén, hogy ha esetleg oda szeretne menni. Természetesen öcsém is biznisz szakon végzett az egyetemen, nyilván neki is ez az irány, valami miatt ezt szereti. „

Ő nagyon szeretne menni, én viszont nehezen tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljünk, mert ő az egyetlen lányom. Nekem Los Angeles annyira nem jött be, mint neki. Dunaújváros is jobban tetszik – mondta nevetve Babett, majd hozzátette, hogyha Milla úgy dönt, hogy Amerikában tanul, nem kell félnie, nem lesz egyedül. Édesanyja ebben az esetben itt hagy csapot-papot.

Akkor nem nagyon van más választásom. Nem szeretnék tőle ilyen messzire élni – magyarázta. Milla azt is elárulta, hogy mi tetszett meg neki ennyire Amerikában.

Egyszerűen az egész. Ott az emberek is, mindenki kedves, szép az egész – részletezte, majd beavatta Palik Lászlóékat abba is, hogy édesanyja szakmája, a színésznőség vagy a műsorvezetés egyáltalán nem érdekli, sőt az iskolájából szerinte még senki nem is látta a televízióban Babettet, hiszen az ő korosztálya nem igazán tévézik.