2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Állítólag a rokonai találtak rá a magatehetetlen Curtisre

Állítólag a rokonai találtak rá a magatehetetlen Curtisre

Kiderült, mi volt az utolsó csepp a pohárban Majkánál. A pénteki koncertjük előtt ugyanis a zenésztársaival hiába várták a megbeszélt időpontban Curtist, a rapper olyan bódult állapotban volt, hogy képtelen volt elhagyni az otthonát. Aggodalmukban a zenészek Attila rokonait riasztották, akik szörnyű körülmények között bukkantak rá a népszerű előadóra.

Egy új információ szerint a múlt hétvégén történő szakítás komolyabb előzményekre tekint vissza, mint azt gondolnánk. Az ominózus péntek esti, villányi koncert előtt ugyanis Majkáék hiába keresték Curtist.

Egy, a Borsnak nyilatkozó, a neve elhallgatását kérő informátor szerint Curtis nem jelent meg a csapat találkahelyén, ahonnan együtt indultak volna Villányba koncertezni. Rövid várakozás után telefonon próbálták utolérni Attilát, de nem volt elérhető. Miután többeknél sikertelenül keresték, aggódni kezdtek, ezért riasztották Curtis családját.

Majkáéknak mindeközben el kellett indulniuk Villányba, de az úton végig lélegzetvisszafojtva várták a rokonok hívását. A telefon végül megérkezett:

– Attilát az otthonában találták meg, olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve. Úgy rúgták rá az ajtót – mondta a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Szombat reggel érkezett a hír, miszerint Curtis nem lépett fel Majkával a péntek esti villányi koncertjükön, ami után egyből megindult a spekuláció arról, mi is történhetett Attilával. A rajongók rögtön a drogra gondoltak, hiszen mindenki ismeri a zenész múltját, ami miatt egyébként egyszer egy időre különvált a két rapper.

A pletykát először maga Curtis erősítette meg az Instagramon. Kiderült, nem folytatják a közös munkát Majoros Péterrel, valamint az is, hogy mi ennek az oka: Curtis visszaesett.

Nem kellett sokáig várni Majka jelentkezésére sem, aki szeretetéséről és támogatásáról biztosította régi barátját.

Curtis egyébként – annak ellenére, hogy saját bevallása szerint is visszazuhant a drogok világába – hasít a hazai interneten. Már négy napja vezeti a népszerűségi listát legújabb dala, amelyben a kisfiával együtt szerepel.