2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap A válófélben lévő Lajcsiék már el is osztották a több százmilliós vagyont

A válófélben lévő Lajcsiék már el is osztották a több százmilliós vagyont

Megegyeztek a több száz milliós családi vagyonról Lajcsiék!

Néhány napja bombaként robbant a hír, hogy Galambos Lajos házassága több mint húsz év után véget ért három gyermeke édesanyjával, Boglárkával. Lajcsi a Life TV Frizbi című műsorának felvételén Hajdú Péternek vallotta be, hogy „megválnak egymástól” Boglárkával. A zenész később egy közleményt is kiadott, amelyben leírta, továbbra is jó kapcsolatban maradnak.

„Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék. Válásunk okairól, kapcsolatunkkal kapcsolatban nyilatkozni nem kívánok, egyben kérünk mindenkit, hogy mindezt kellő komolysággal tartsa tiszteletben” – állt a közleményben.

Noha Lajcsi – csakúgy mint korábban – ezúttal sem akart nyilatkozni házassága felbomlásáról, a Blikk utánajárt és úgy értesült, hogy a több száz millió forintos családi vagyonról már meg is egyeztek az egykori házastársak.

– A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házassági közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot – súgta meg a Blikknek a pár egyik ismerőse.

Úgy tudják, a vagyonon túl a cégeik ügyében is született megállapodás: Boglárka tulajdonrészeit már korábban rendezték, a társtulajdonosok kivásárolták őt, az utolsó közös vállalkozásban tavasszal – nyilvánosan elérhető cégadatok szerint március 31-én – szűnt meg az asszony érdekeltsége.

A zenész cégekkel kapcsolatos tavalyi bevétele ugyanezen adatbázis szerint szerint közel 150 millió forint, ehhez jönnek még a házaspár évtizedek alatt megszerzett ingóságai, így valóban komoly összegről van szó, több száz millió forintot kellett megosztani.

Galambos Lajos és Boglárka szerelme mesébe illően indult és sokáig úgy tűnt, semmi nem robbanthatja szét a közöttük kialakult őszinte és mély érzelmeket, amelyek lassan bontakoztak ki közöttük és több mint két évtizeden át lobogtak. Házasságukból három gyermek született, a most 23 éves Boglárka és a fiúk, a 21 éves Lajos és a 20 éves István. A kapcsolatukat Lajcsi évek óta húzódó víz-, gáz- és áramlopási ügye tehette tönkre, ami Boglárkát is nagyon megviselte. Úgy döntöttek, bár a szeretet és a tisztelet megmarad, felbontják házasságukat, sőt, már a gyerekek is áldásukat adták a válásukra.

– Nagyon jó fejek voltak, azt mondták, mindenkinek joga van a boldogsághoz – árulta el Lajcsi.

Ám az érzelmek nem múltak el nyomtalanul: erre utal, hogy az egykori házastársak csendben, szépen rendezik a válásukat. Sőt, nem is költöznek túl messze egymástól. Lajcsi marad a 130 hektáros boldogasszonypusztai birtokon, amelyhez őspark, halastó, csónakház is tartozik. Maga a villa 17 szobás, plusz 5 szobás vendégház és személyzeti épület is található rajta. A zenész korábban 2,6 milliárd forintért is hirdette külföldi oldalakon, ám nem talált vevőre.

– A válás után Lajcsi marad a boldogasszonypusztai birtokon, ami a gyerekeknek is örökké az otthona marad, Bogi pedig a birtoktól nem messze épít egy Dunára néző, panorámás, gyönyörű házat – mondta az informátor.

Indirekt/Blikk