2021.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap A válás szélére sodródtak Kulcsár Edináék

A válás szélére sodródtak Kulcsár Edináék

Akik nem követik a közösségi oldalaikat, azok számára minden csodálatosnak tűnhetett, ám a felszín alatt bizony komoly feszültség lappangott – árulta el a Blikknek Szabó-Kulcsár Edina.

A Blikknek arról beszélt, hogy azért vállalták férjével, Csutival, azaz Szabó Andrással az RTL Klub Nyerő páros című műsorát, hogy megmentsék a házasságukat. Problémáik mélységéről talán csak a családtagok és legközelebbi barátaik tudtak, hiszen úgy tűnt, minden álomszerűen alakul: a két sikeres üzletember öt éve talált egymásra, három esztendeje fogadtak örök hűséget, 2018-ban világra jött a kisfiuk, Medox, majd tavaly a kislányuk, Nina.

– Azért vállaltuk a műsort, mert úgy éreztük, a kettesben töltött idő segít majd nekünk. Azért mentünk a Nyerő párosba, hogy megmentsük a házasságunkat – vallotta be a Blikknek Edina, aki két gyermeke mellett több vállalkozást is irányít. – Igazság szerint már nem is tudom, hol kezdődtek a problémák… A második várandósságom alatt jött a pandémia, kevesebb volt a munkánk, ezáltal a bevételünk is, ám a kiadásaink csak nőttek. Erre jött rá a bezártság, a vírustól való félelem, a várandósság, az építkezés, aztán a gondok csak épültek egymásra.

A sok nehézség közepette ráadásul egyre jobban eltávolodtak egymástól a férjével.

– Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára – árulta el Edina. – Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk. Pár nap után észrevettük, hogy újra érdeklődünk egymás iránt, és éreztük, igenis van miért küzdenünk.

Csuti bevallotta, nagyon nehezen viselte, amikor Edina máshol aludt a gyerekekkel.

– Még most is összeszorul a torkom, ha felidézem, milyen volt egyedül lenni a házban a feleségem és a gyerekeim nélkül. A szerelem sosem múlt el kettőnk között, még akkor sem, ha sokszor csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez – ismerte el Csuti, aki nem tudja, mit tehettek volna másként, hogy megőrizzék kapcsolatuk lángját. – Igazság szerint a folyamatot nem vettük észre, hanem egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy megtörtént a baj. Szerencsére időben kapcsoltunk, majd léptünk, hogy újra közel legyünk egymáshoz lelkileg is.

Indirekt/Blikk