2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap A készítők nem mondják el az Exatlon All Star versenyzőinek Csollány Szilveszter...

A készítők nem mondják el az Exatlon All Star versenyzőinek Csollány Szilveszter halálhírét

Az Exatlon Hungary All Star szerkesztői úgy döntöttek, nem mondják el a játékosoknak, hogy meghalt Csollány Szilveszter.

Hétfő este lesújtotta az országot a hír, hogy Csollány Szilveszter, olimpia bajnok koronavírus-fertőzésben az életét vesztette. Egy egész ország gyászolja az olimpiai bajnokot, akitől exatlonos társai is fájó szívvel búcsúztak.

A kiváló sportoló ugyanis az Exatlon Hungary második évadában mérettette meg magát, többek között Mórádi Zsolttal, Kocsis Alexandrával és Tóth Dáviddal együtt, akik megható sorokkal búcsúztak tőle a közösségi oldalaikon. Csollány Szilveszter igazán jó kapcsolatot ápolt egykori csapattársaival, mindenki szerette őt, a műsorból való kiesése után könnyes szemmel búcsúztak el tőle.

A második évadban szereplő Busa Gabi, Kempf Zozo és Szabó Dorka azonban jelenleg is az Exatlon Hungary All Star évadában küzdenek Dominikán, nemrég pedig az is kiderült, hogy amíg a verseny tart nem tudják majd meg, hogy a barátjuk életét vesztette.

Monoki Lehel, az Exatlon műsorvezetője nemrég ugyanis egy Instagram Live-ban válaszolt a nézői kérdésekre, amelyek során az is felmerült, vajon az exatlonosokkal megosztják-e Csollány Szilveszter halálhírét. Monoki Lehel szerint a műsor szerkesztői úgy döntöttek, nem mondják el a játékosoknak a tragikus hírt, mivel a jelenlegi versenyzők közül többen is vannak, akik együtt szerepeltek Szilveszterrel az Exatlon 2. évadában – írja a Promotions.